Aktieejer og den sorte hat

Jeg er i dag blevet aktionær. Har købt for en temmelig beskeden sum i et firma der blæser for vinden – so to speak. Vestas, kurs 285.
En fornemmelse af glorværdighed hænger nu over min lettere slidte isse, og tilbud om diverse medlemskaber i eksotiske klubber og frimurerloger må vel snart arriverer i postkassen.
Det er en skam at man ikke længere kan kende børsspekulanter som mig på en høj sort hat og spadserestok. Jeg ville have elsket at vandre rundt iført sådan udstyr. Så ville jeg med kækt hånd lette på hatten, så alle kunne se mig, verdensmanden, og kvinderne måtte føle sig draget af min rigdom. Jo vist.
I dag kender man aktionærer på blakkede øjne og finder dem, sørgeligt nok, henslængt overalt i verden foran en pc. Med mig skal det blive anderledes. Jeg agter at genindkalde de sorte hatte og den stolte kapitalistiske fane – hvis nogen kan finde den. Imens man leder, kan jeg bruge den stok mine drenge gav min i 40 års fødselsdagsgave. Den er sort og har som knop et sølvlignede slangehoved. Det går nok an.
Indtil jeg finder en hat, er jeg naturligvis stadig socialist, men helt ærligt så tvivler jeg på at hatten vil være særlig pæn i farven rød.
En høj sort hat er i dag så stor en sjældenhed, at den må være i en kurs på højde med den selv. Jeg bruger størrelse large, hvis nogen skulle ligge inde med én.
Pokkers, Vestas er nede i kurs 284,5

Reklamer

Om born2b

Bor i Risskov
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s